Львів’яни зібрали 84 тисячі гривень на придбання апаратури для міської дитячої клінічної лікарні

18:18 29 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, добровільні внески учасників, організатора та партнерів підуть на купівлю добового монітора артеріального тиску та 12-тиканального електрокардіографа.

У прес-службі міської ради зокрема повідомили в понеділок «Щоденному Львову»:

«28 вересня львів'яни вперше взяли участь у благодійному марафоні «Пробіг із вірою в серці». Близько 1000 дорослих та маленьких мешканців міста зібрали 84 000 гривень.  Добровільні внески учасників, організатора та партнерів підуть на придбання добового монітора артеріального тиску та 12-тиканального електрокардіографа для Львівської міської дитячої клінічної лікарні, які допоможуть вчасно діагностувати серцеві захворювання та зберегти життя малюків.

Ранок для учасників Пробігу розпочався з насиченої програми. Організатори заходу передбачили анімацію для дітей, спортивну зону для всіх охочих та загальну розминку перед забігом під егідою фітнес-тренерів. Пройшовши реєстрацію та відвідавши розважальні зони, марафонці приготувались до старту! Спочатку бігли найменші учасники забігу – дітки, віком до 9 років, долали символічну дистанцію в 200 м. За ними стартували підлітки, всі охочі та корпоративні команди. 

«Я дуже радий, що Львів долучився до благодійного марафону «Пробіг з вірою в серці», адже немає нічого кращого, аніж щасливі посмішки діток, які повертаються з лікарень додому. Дякую кожному учаснику за ваш вклад у наше здорове майбутнє», – зазначив начальник управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер. 

«Сьогодні я надзвичайно радий бачити стільки нових прихильників «Пробігу з вірою в серці» у славетному місті Львів. За 5 років свого існування «Пробіг з вірою в серці» став благодійною традицією для тисяч небайдужих мешканців різних міст України, і у цій традиції якнайкраще втілюється місія компанії «Данон» – нести здоров'я людям через корисні продукти харчування, здоровий спосіб життя та соціальні ініціативи. Дякую кожному львів'янину, який пройнявся ідеєю Пробігів та прийшов сьогодні разом із родиною, друзями чи колегами. Наші з вами сьогоднішні внески у здоров'я діточок із вродженими вадами серця – це неоціненний вклад у світле майбутнє України!», – коментує генеральний директор компанії-ініціатора Пробігу «Данон» в Україні Марек Войтина.

Безліч емоцій, натхнення та доброго настрою чекали всіх на фінішній лінії, адже ніхто із учасників не залишився без призів та подарунків. Організатори заходу влаштували вікторину та пригощали гостей корисними молочними продуктами «Данон».

Значний вклад в організацію і проведення марафону зробили партнери «Пробігу з вірою в серці» у 2014 році: компанія «Нутриція Україна», рекламна агенція МиксАрт, «МТС Україна», Наше Радіо, «Українська Біржа Благодійності» та благодійна фундація «Відкриті серця України».

Довідка

«Пробіг з вірою в серці» вже 5 років поспіль проходить в Україні. Започаткована в 2010 році, ця соціальна ініціатива компанії «Данон» спрямована покращити забезпечення місцевих лікарень необхідним діагностичним обладнанням та допомогти діткам із серцевими захворюваннями отримати шанс на здорове та повноцінне життя. Цього року Львів п’ятим перейняв естафету благодійних Пробігів, які вже відбулися у Вінниці, Дніпропетровську, Херсоні та Кременчуці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів