Львів’яни вимагали навести у пологових відділеннях лад

20:30 17 жовтня 2016 р.

Фото до новини

На вулиці Винниченка запалили свічки в пам’ять про Поліну Стронціцьку.

У понеділок, 17 жовтня, матері, небайдужі львів'яни та активісти прийшли з пікетом до обласної державної адміністрації. Люди вимагають припинити безчинства у пологових будинках

Про це розповів кореспондент інформаційної агенції «УНН», за словами якого небайдужі львів’яни вийшли до будівлі ЛОДА, щоб вшанувати пам’ять дівчинки Поліни Стронціцької, котра загинула у пологовому будинку. За словами активістів, це пікет проти катастрофи у пологових будинках міста.

Активні львів’яни вимагають неупередженого розслідування смерті дівчинки, а також негайного наведення ладу у пологових міста. Трагедія підняла масштабну хвилю обурення у соціальних мережах.

Під ЛОДА люди запалили свічки в память про Поліну Стронціцьку Активісти мають вимоги до влади міста та області. Зокрема мова йде про неупереджене розслідування трагедії, відсторонення лікарки від виконання службових обов’язків, проведення перевірок у всіх пологових будинках, термінове відновлення роботи найбільшого у Львові пологового – перинатального центру на вулиці Вашингтона.

Про це повідомили сьогодні, 17 жовтня, в інформаційній агенції «УНН», де також нагадали, що Тетяна Свінціцька народила мертву дитину на початку жовтня у пологовому будинку на Рапопорта. Вагітність вона проходила нормально, а вага немовлятка становила три кілогами 800 грам. Усі факти та розповіді свідчать, що дитина померла внаслідок медичної недбалості. Зараз триває розслідування.

Як інформував «Щоденний Львів», у третій міській клінічній лікарні на вулиці Рапопорта, 8 розслідують факт загибелі плоду в утробі матері.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів