Львів’ян закликають здавати кров для Захисників Вітчизни, яких лікують у військовому шпиталі (оновлено)

15:53 23 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Її терміново потребують, як повідомляє громадська активістка Любов Возняк, у хірургічному відділенні на вулиці Личаківській, 26.

Як повідомила сьогодні, 23 липня, «Щоденному Львову», прес-служба міської ради, військовий шпиталь на вулиці Чехова просить усіх небайдужих людей, які можуть бути донорами та мають 1-шу негативну, 2-гу позитивну та негативну групи крові, звернутися за адресою: вулиця Личаківська, 26 у хірургічне відділення Центру заготівлі крові.  Для того, щоб медпрацівники центру могли ефективно приймати донорів, вони просять попередньо звернутися до п. Сергія за тел. 067-67-36-505. Усіх не байдужих просять допомогти зберегти життя хлопців. 

Натомість інтернет-видання «Zaxid.net» інформує сьогодні, 23 липня, в повідомленні «Для військовослужбовців, які лежать у львівському госпіталі, терміново потрібна кров»:

«Громадські активісти на своїй сторінках у соціальній мережі Facebook закликають небайдужих львів'ян здавати кров для бійців антитерористичної операції, які зараз лікуються у Львівському військовому госпіталі. «Терміново потрібна кров для наших військових, які перебували в зоні АТО, і зараз знаходяться у військовому шпиталі, який знаходиться на вул. Чехова (Личаківська, 26, Хірургічне відділення)», – повідомила громадська активістка Любов Возняк.

За її словами, особливо потрібна перша та друга група крові. «Терміново! Від цього зараз залежать життя хлопців. Тому звертаюсь до кожного, хто може, здайте, будь ласка, свою кров. Стать не має значення. Телефон для отримання додаткової інформації: 0676736505», – додала волонтер.

Як повідомляв «Zaxid.net», у середу, 23 липня, на ранковому засіданні Верховної Ради України під час розгляду законопроекту щодо реабілітації і лікування постраждалих військових під час АТО народний депутат від фракції ВО «Свобода» Ірина Сех заявила, що зараз у Львівському військовому шпиталі на лікуванні перебуває 100 вояків, які у рамках антитерористичної операції воювали на сході України. «У військовому шпиталі зараз на лікуванні перебуває 100 учасників. П'ятеро військових у важкому стані. Це зовсім юні хлопці, які хочуть жити, які хочуть любити, які хочуть жити для своєї держави і своєї сім’ї», – наголосила нардеп».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів