Львів’ян закликають допомогти дітям із вадами зору (відео)

10:05 17 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба міської ради

У місті триває ІХ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Я хочу бачити життя!».


Відео: Яна Пекун

Як повідомляє прес-служба міської ради, ця акція розпочалася 7 квітня, а триватиме до 27-го. Її фінал – 26-27 квітня.

А проводять її з метою допомоги дітям з вадами зору.  Волонтери акції, а це 200 молодих людей, збиратимуть кошти, організовуватимуть масові заходи, конкурси, змагання, вікторини, виставки, аукціони.

Виконувач обов’язків представника Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» у Львівській області Петро Бурда розповів: «Кожен з волонтерів матиме бейдж-ідентифікатор, захищений печаткою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Індивідуальний номер ідентифікатора буде співпадати з таким же номером на скриньці (урна для збору коштів), до якої від перехожих збиратиме гроші волонтер. Волонтери також матимуть наклейки-сердечка, які наклеюватимуть усім, хто кидатиме гроші до скриньки. Це сприятиме кращій візуалізації кількості небайдужих людей та створюватиме відповідну святкову атмосферу і довіру. Цього року ми плануємо закупити обладнання для діагностики проблем зору у дітей для львівських лікарень».

Натомість заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради, начальник відділу сім’ї і молоді Уляна Стадник повідомила: «Ми працюємо з Фондом вже не один рік, допомагаємо в організаційній та інформаційній роботі. На жаль, останнім часом у Львові є проблема вуличних скриньок. Я дуже сподіваюся, що раніше зарекомендована репутація благодійного фонду «Серце до серця» допоможе волонтерам не потрапляти під недовіру, і діти отримають реальну допомогу від зібраних коштів». 

Своєю чергою, головний спеціаліст відділу сімейної політики департаменту соціального захисту населення ЛОДА Наталія Пашина розповіла: «До представників всіх церков Львівщини скеровані листи від департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації, для того, щоб дозволили волонтерам збирати кошти після Богослужінь біля храмів. У районах організовують волонтерські штаби».

Рахунок для благодійних внесків:

Одержувач: Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «Кредобанк»

МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227

Найменування платежу: «Благодійний внесок для_________ назва області (міста)».

Відео про акцію Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=7HjFE9fXkKs&feature=youtu.be

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів