Львівським військовим медикам передали італійський ультразвуковий комплекс

11:45 28 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Лікарі отримають більш ширші можливості в різноманітних клінічних дослідженнях.

«У Львові генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «Леоні» Штефан Шмідт передав представникам Військово-медичного клінічного центру Західного регіону сучасний ультразвуковий комплекс італійського виробництва «MyLab 25», – повідомили сьогодні, 28 листопада, в міністерстві оборони, де також поінформували:

«Штефан Шмідт висловив у вступному слові він сподівання, що ця техніка допоможе військовим медичним спеціалістам досягнути у перспективі вищого та якіснішого рівня діагностики. Він також розповів: «Переконаний в тому, що ваші спеціалісти знайдуть гідне застосування цій мобільній системі, адже знаю, що вони мають високу кваліфікацію. Сподіваюсь, що з її допомогою лікарі отримають більш ширші можливості в різноманітних клінічних дослідженнях, а відділення ультразвукової діагностики відтепер у своєму арсеналі матиме ще один портативний інструмент преміум-класу. Ще хочу подякувати за активну громадянську позицію представникам Благодійного фонду «Крила надії», які опікуються важкохворими дітьми, та Доброчинного фонду підтримки і розвитку охорони здоров’я військовослужбовців, без яких реалізація даного проекту була б неможливою»

Свою чергою, начальник Військово-медичного клінічного центру полковник медичної служби Іван Гайда зазначив: «У сучасних умовах потреба в таких апаратах є вкрай актуальною. Ми завжди раді партнерським стосункам, що з роками переростають у міцну дружбу. З представниками німецького виробника кабельних та бортових мереж для автомобілів заводу «Леоні» ми плідно співпрацюємо вже не один рік. Тішить те, що на тлі важкої економічної ситуації в нашій державі підприємство вірне обраному шляху і залишається надійним нашим партнером та одним з найбільших роботодавців та інвесторів в області».

Вартість реалізованого благочинного проекту – більше 700 тисяч гривень. Портативна система з ергономічним дизайном та дружнім інтерфейсом «MyLab 25» здатна отримувати зображення з оптимальною роздільною здатністю під час обстеження будь-якого пацієнта. Сфера ультразвукових досліджень чимала: черевна порожнина, кардіологія, судини, малі органи, м’язовий скелет, молочні залози, акушерство, гінекологія, урологія, педіатрія, стрес-екографія тощо.

До слова, з початком антитерористичної операції з підприємства «Леоні» було мобілізовано понад півтори сотні працівників: 41 з них були безпосередньо в зоні бойових дій. Задля їхньої підтримки, оздоровлення і, передусім, психологічної реабілітації – материнською компанією було виділено близько 200 тисяч гривень».

Про це повідомили сьогодні, 28 листопада, в прес-службі міністерства оборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів