Львівських національних гвардійців навчили міжнародним стандартам надання першої допомоги

12:27 15 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Як повідомили в середу в прес-службі НГУ, у Львові відбулись заняття по наданню першої домедичної допомоги з елементами тактичної медицини з медичним персоналом військових частин львівського гарнізону.

У прес-службі Національної гвардії України повідомили сьогодні, 15 квітня:

«У Львові за участю представників медичного управління Головного управління Національної гвардії України та інструкторів Центру спеціальної підготовки відбулись заняття по наданню першої домедичної допомоги з елементами тактичної медицини з медичним персоналом військових частин львівського гарнізону. Полковник медичної служби Вікторія Шапаренко розповіла також:

«На сьогодні медичне управління Головного управління Національної гвардії України співпрацює з багатьма організаціями, які навчають наших військовослужбовців. А центр спеціальної підготовки співпрацює з нами майже рік.

Їхні інструктора проводять курси, лекції, семінари та майстер-класи з надання першої невідкладної допомоги та відпрацьовують спеціальні навички порятунку життя в умовах надзвичайних ситуацій.  Багато військовослужбовців нашого відомству вже отримали сертифікати світового рівня. І гвардійці в подальшому будуть передавати свої знання іншим колегам.

Мета занять полягала в тому, щоб не допустити загибелі пораненого шляхом тимчасового усунення причин, що загрожують його життю та попередити розвиток важких ускладнень. Інструктора розповіли медичному персоналу військових частин чіткий алгоритм дій надання першої невідкладної допомоги в умовах воєнних дій». 

Особовому складу продемонстрували документальні фільми з ретельним обговоренням дій військовослужбовців та медичного персоналу під час надання невідкладної медичної допомоги. Начальник Центру Спеціальної Підготовки, підполковник Олег Картавий, Олег Картавий, розповів також:

«Більшість наших співробітників діючі працівники швидкої допомоги, парамедики, клінічні експерти, доктора у відділеннях інтенсивної терапії та реанімаціях, наші інструктори сертифіковані міжнародними організаціями «European Resuscitation Council» і «Emergency First Response», що пройшли підготовку в Європі. Ми націлені на підвищення рівня кваліфікації військових, що безперечно допоможе знизити коефіцієнт безповоротних втрат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів