Львівський шкірно-венерологічний диспансер №2 буде приєднаний до обласного

15:00 14 лютого 2017 р.

Депутати обласної ради ухвалили у вівторок, 14 лютого, під час сесії рішення реорганізувати шкірно-венерологіну службу на Львівщині шляхом приєднання шкірно-венерологічного диспансеру №2 на вулиці Замарстинівській, 83 у Львові до обласного комунального шкірно-венеричного диспансеру на вулиці Коновальця, 1.

Керівник департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ірина Микичак повідомила сьогодні, 14 лютого: «Відповідно до рішення обласної ради, обласний комунальний шкірно-венеричний диспансер перейменують у комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер. Це буде єдина структура із стаціонаром та поліклінічним відділенням на вулиці Коновальця, дитячим стаціонаром в Сокільниках, з більшим поліклінічним відділенням і єдиною об’єднаною лабораторією на вулиці Замарстинівській».

«Окрім того, в приміщення стаціонару на вулиці Кордуби, 4а департамент охорони здоров’я планує перенести лікарню відновного лікування. Унаслідок проведення реорганізації фінансовий ресурс, що вивільниться, передадуть на покращення матеріально-технічної бази та придбання медикаментів», – повідомили також сьогодні, 14 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів