Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я відкрився після реконструкції

11:45 23 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У вівторок, 23 січня, відкрили оновлений Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я.

Про це повідомили сьогодні, 23 січня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також поінформували: «Реконструкція центру відбувалась в межах програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2016-2020 роки. Загальний кошторис проекту становить 3 298,44 тисячі гривень. Одним із перших оновлений заклад оглянув перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав  Замлинський».

Директор департаменту паливно-енергетичного комплексу Михайло Мельник запевнив: «Нам вдалося комплексно вирішити питання енергозбереження. Ми зробили гідроізоляцію фундаментів та замінили всі вікна. Встановлено датчики, що передають дані в систему моніторингу. Це дозволить  зменшити споживання ресурсів. Це була спільна робота, яка дала позитивний результат».

«Під час реконструкції центру утеплили фасад і горище будівлі, встановили енергозберігаючі вікна і двері, а також автоматизовану систему передачі даних споживання енергоресурсів. Упродовж 2016-2017 років у межах Програми енергозбереження здійснено заходи з енергозбереження у семи бюджетних установах на загальну суму понад 35,7 млн. гривень, очікувана економія енергоресурсів – 1,9 млн. гривень в рік», – повідомили також прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів