Львівський Лицар відправив автомобіль Першій медичній роті імені Пирогова

13:17 15 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Львівський Лицар» в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомив голова обласної організації Українського товариства охорони пам'яток історії та культури Андрій Салюк, учора, 14 березня, від Львівського Лицаря в зону АТО знову поїхав автомобіль – для Першої медичної роти імені Пирогова.

Журналіст київської газети «День» Тетяна Козирєва повідомила сьогодні, 15 березня:

«День» уже повідомляв про те, що наприкінці липня минулого року у Львові на площі Ринок – перед входом до будівлі мерії – активісти встановили фігуру покровителя міста – святого Юрія, котрий збирав пожертви для українського війська. Кілька місяців тому Змієборець змінив адресу – переїхав на вулицю Коперника, 40а, але не змінив роду діяльності – й надалі допомагає нашим військовим.

Волонтери за цей час відправили на фронт GPS-¬навігатори, зварювальні апарати, електрогенератори, бензопили, радіостанції, прилади нічного бачення, інше потрібне бійцям приладдя, також одяг і гроші. А ще за сприяння української діаспори – автомобіль для вивезення поранених з гарячих точок.

Учора від Львівського Лицаря в зону АТО знову поїхав автомобіль – для Першої медичної роти імені Пирогова. Про це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» повідомив один із авторів ідеї створення Лицаря – голова Львівської обласної організації Українського товариства охорони пам'яток історії та культури Андрій Салюк». У його повідомленні зазначено:

«Дякуємо Івану Бережницькому, який пожертвував кошти в пам'ять про свого батька Юрія Бережницького, який був лікарем. Пане Іване, дякуючи Вашому автомобілю хлопці з медроти зможуть подати руку допомоги нашим воякам на передовій. 

Дякуємо друзям з Польщі Adam Lelonek i Dariusz Maretniak, які допомогли швидко знайти і придбати добрий автомобіль. Війна стосується всіх. Перемога залежить від кожного!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів