Львівський диспансер радіаційного захисту населення отримав нове обладнання

18:30 1 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Представники організацій «Матері Чорнобиля» та «Допомога для України» (Мюнхен, Німеччина) передали медичне обладнання Львівському обласному спеціалізованому диспансеру радіаційного захисту населення.

Про це повідомили сьогодні, 1 грудня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували, що загальна вартість обладнання – 248370 гривень. Зокрема, Львівський диспансер радіаційного захисту населення поповнився аквадистилятором, ноутбуками, дерматоскопом, лабораторним лічильником, медичною шафою з сейфом, деструктором шприців і голок, медичною кушеткою, бактерицидною лампою, кондиціонером інжекторним, пульсоксиметром, електрокардіографом, мікроскопом, отоскопом, блоком безперебійного живлення, стаціонарним комп’ютером, ксероксом та холодильником для клінічної біохімічної лабораторії.

Це медичне обладнання громадські організації придбали в Україні. Воно сертифіковане та може бути відразу введене в експлуатацію. Головний лікар Львівського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення Тетяна Пошивак подякувала німецьким меценатам за чотирирічну співпрацю та вагомий внесок в оновлення матеріально-технічної бази диспансеру та вручила грамоти.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів