Львівські військові медики також замінять своїх колег – у районах проведення антитерористичної операції

21:12 27 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Про це повідомляє у вівторок Управління преси та інформації Міністерства оборони України.

Управління преси та інформації Міністерства оборони України розповіло сьогодні, 27 травня, в повідомленні «Львівські військові лікарі замінять своїх колег у визначених районах»:

«Уже третій місяць поспіль бригади фахівців Військово-медичного клінічного центру Західного регіону надають медичну допомогу в польових умовах у рамках антитерористичної операції. Сьогодні, 27 травня, відбулася чергова ротація військових лікарів.

Змінити своїх колег відправилися офіцери медичної служби – лікарі-хірурги, технічний і середній медичний персонал, та водії спеціального транспорту – військовослужбовці служби за контрактом. Начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковник медичної служби Іван Гайда звернувся до медпрацівників з напутнім словом.

Благословив львів’ян військовий капелан Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ отець Михайло. Медичні бригади зі Львова відбули у визначенні райони для проведення медичного забезпечення підрозділів, що виконують завдання в рамках антитерористичної операції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів