Львівські медики зібрали для вояків понад 600 тисяч грн (відео)

10:10 18 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: volynpost.com

Як повідомили у четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, медичні працівники міста перераховували заробітні плати на рахунки Міністерства оборони й збирали гроші й купляли індивідуальні бронежилети і каски лікарям, які йдуть на фронт.


Відео: Львівська міська рада

Як повідомили сьогодні, 18 вересня, «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб звітує:

«Загалом працівники закладів охорони здоров’я Львова в тій чи іншій формі зібрали понад 600 тисяч гривень для вояків АТО. Це були різні форми: перераховували заробітні плати на рахунки Міністерства оборони, збирали гроші й купляли індивідуальні бронежилети і каски лікарям, які йдуть на фронт.

Це були ініціативи міських закладів охорони здоров’я. Потім ми скоординували наші зусилля з департаментом охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації. Тепер працюємо в 2 напрямках: забезпечення оснащення мобільного військового госпіталю, куди призвані наші колеги – лікарі та медсестри, і забезпечення кожного військового індивідуальною аптечкою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів