Львівські медики зібрали для польового військового госпіталю 120 тисяч гривень

09:44 6 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, управління охорони здоров’я та заклади охорони здоров’я, підпорядковані ЛМР, передали 120 тисяч грн на підтримку Львівського польового військово-медичного госпіталю.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 6 березня, «Щоденному Львову», що управління охорони здоров’я та заклади охорони здоров’я, підпорядковані ЛМР, передали 120 тисяч грн на підтримку Львівського польового військово-медичного госпіталю. В повідомленні також конкретизують: 

«Окрім того, минулого року працівники управління та закладів охорони здоров’я зібрали та передали понад один мільйон гривень благочинної допомоги на матеріально-технічне забезпечення  учасників АТО. Начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб зазначив також:

«Минулого року медичні працівники установ, які підпорядковані Львівській міській раді, зібрали понад 1 млн. грн. на підтримку АТО. Спочатку це були перекази заробітних плат, потім ми від цього відмовилися.

Ми зібрали гроші і публічно передали, в присутності головних лікарів, заступників, інших спеціалістів, священика. Ми передали власне нашим лікарям, які на полігоні вчили людей навикам надання першої медичної допомоги і там формували індивідуальні аптечки для кожного солдата. В кожного на поясі була аптечка, в якій – елементарні засоби (джгут кровоспинний, знеболюючі, бинт, вата, протипростудні апарати)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів