Львівські медики не пропустили міліціонерів до пораненого протестувальника (відео)

20:45 7 лютого 2014 р.

Таким Роман Дзівінський був під час служби в армії

Таким Роман Дзівінський був під час служби в армії
Фото: http://vk.com/id31097460

Слідчі в цивільному намагалися в п'ятницю допитати Романа Дзівінського в реанімації.


Відео: 5 канал

Однак співробітники Львівської міської лікарні №8, посилаючись на тяжкий стан пораненого внаслідок вчорашнього вибуху в столичному Будинку профспілок активіста медичної служби Майдану, не пропустили до нього сьогодні, 7 лютого, міліціонерів. Цьому двадцятирічному протестувальнику відірвало кисть лівої руки та кілька пальців на правій, у нього також термічні опіки очей.

Головний лікар міської лікарні №8 Василь Обаранець повідомляє: «Черепно-мозковою травмою, травмою головного мозку, з травматичними ураженнями правої та лівої кисті і множинними оскольчатими пораненнями м’яких тканин, голови, шиї, тулуба і передньої поверху стегон. Стан його зараз стабільний. Загрози для життя немає».

Біля реанімації чергують родичі й друзі пораненого та депутати Львівської міської ради. Один із них, Любомир Мельничук пояснив: «Ми прекрасно розуміємо на що здатна влада, маємо приклади як людей викрадають з лікарень, ми задекларували, що ми надати у місті Львові всім медичну допомогу і охорону у тому числі від тих чи інших провокацій».

Про це інформує в п'ятницю «5 канал».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів