Львівські медики доставили 66-му мобільному госпіталю на передовій автомобіль та іншу допомогу

16:28 20 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Як повідомили в понеділок у прес-службі НГУ, шефи зі Львівщини передали фронтовикам продукти, питну воду та медикаменти, а також придбаний за кордоном та приведений до належного технічного стану автомеханіками міської станції швидкої медичної допомоги й переобладнаний під санітарний автомобіль «Mercedes».

У прес-службі Національної гвардії України повідомили сьогодні, 20 квітня:

«Особовий склад 66-го мобільного госпіталю Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, який виконує завдання за призначенням в межах антитерористичної операції, відвідали шефи з Львівщини. Як розповів представник госпіталю підполковник Іван Держило, робоча група у складі заступника директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ореста Середи та заступника головного лікаря Львівської станції швидкої медичної допомоги з медичної допомоги Володимира Козія прибула до підшефних не з порожніми руками. Іван Держило розповів також:

«Знаємо один одного вже не один рік, постійно працюємо у тісній взаємодії. І за мирного часу в нас було реалізовано чимало перспективних благочинних проектів, а від початку АТО їхня кількість суттєво зросла.

Цього разу наші колеги доставили продукти, питну воду та медикаменти, а також придбаний за кордоном та приведений до належного технічного стану автомеханіками міської станції швидкої медичної допомоги й переобладнаний під санітарний автомобіль «Mercedes». Це авто було придбано за кошти, зібрані у медичних колективах області.  Така підтримка є дуже важливою для нашого колективу, адже життя санітарного транспорту в зоні бойових дій нетривке, а тому відчуваємо постійну потребу в оновленні автотранспортного парку».

За словами посадовців, військові медичні працівники ґрунтовно облаштувалися на місці, грамотно організувавши всі необхідні підрозділи та відділення: «Все табельне спорядження і обладнання, передане медичними закладами області, наші військові використовують на повну потужність. Медикаментами забезпечені добре, мають постійну підтримку не лише з Львівщини, а й від волонтерів Харківщини та Дніпропетровщини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів