Львівські байкери збиратимуть кошти на операції дітям

10:24 23 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки акції «Коло благодійності» в інтернет-мережі «Facebook»

«Мотоклуб Галицькі байкери» та благодійний фонд «Я не один» проведуть неділю, 28 травня, у Львові акцію «Коло благодійності», присвячену Дню захисту дітей.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні: «У неділю, 28 травня, з 14.00 до 18.00 год. у Львові ЛМГО «Мотоклуб Галицькі байкери» та Благодійний Фонд «Я не один» запрошують покататись на байку і таким чином допомогти хворим дітям. Акція «Коло благодійності» присвячена Дню захисту дітей, і має на меті зібрати кошти для оплати операцій дітям із малозабезпечених сімей та дітям-сиротам. Під час акції кожен охочий зможе проїхатись із байкером і, таким чином, долучитися до збору коштів на операції дітям.

«Символічне коло благодійності охоплюватиме маршрут, який пролягатиме площею перед Оперним театром, проспектом Свободи, площею Міцкевича, знову проспектом Свободи й площею перед театром опери та балету. Акція триватиме з 14.00 до 18.00», – поінформували також у міськраді.

А байкар Вальдемар Надіжко розповів: «Уже кілька років поспіль мотоклуб «Lions MC» організовує соціальну допомогу дитячим будинкам різного типу у Львові та області. Цього року, скооперувавшись із благодійним фондом «Я не один», вирішили здійснити більш масштабну акцію. Під час події ми будемо збирати гроші на операції дітям, які їх потребують. Але головна мета – це привернення уваги до проблеми лікування дітей з малозабезпечених сімей. Люди мають розуміти, що така проблема існує і вона дуже серйозна».

«Акція збере приблизно 50 байкерів міста. Детальніше – на сторінці зустрічі у «Facebook». Сьогодні, об 11:00 на третьому поверсі «Leopolis press center» на вулиці Дудаєва, 20, відбудеться прес-конференція щодо акції. Учасники прес-конференції – Вальдемар Надіжко таАндрій Мельничук із ЛМГО «Мотоклуб Галицькі байкери» й Олександр Плащенко та Андрій Дворакевич з благодійного фонду «Я не один», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів