Львівська міськрада закликає допомогти пораненому бійцю зі Сокільників

13:51 12 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Павло Шевчук, який отримав контузію в районі поселення Новоамвросіївський Донецької області, потребує коштів на операцію.

«Допоможімо пораненому бійцю АТО», – закликали сьогодні, 12 березня, в повідомленні «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, конкретизуючи при цьому:

«Павло Шевчук перебував у зоні АТО. Внаслідок постійних обстрілів, отримав контузію в районі поселення Новоамвросіївський Донецької області, через що був відправлений на лікування до м. Львова. Наразі постраждалий потребує коштів на операцію. Необхідна сума – 60 000 євро.

Павло Шевчук з 1982 року народження, проживає у с. Сокільники Пустомитівського району Львівської області. Повний діагноз: Розрив артеріо-венозної мальформації верхівки базилярної артерії. Гострий субарахноїдальний та внутрішньошлуночковий крововилив. Крововилив у стовбурову частину мозку. Тетрапарез. Двобічна офтальмоплегія. Абсцеси правої та лівої сідниць.

Допомогти пораненому воїну можна, надіславши кошти за таким призначенням платежу: благодійна пожертва для Шевчука Павла Богдановича – на банківський рахунок:

ЗГРУ ПАТ КБ ПриватБанк;

МФО 325321,

ЗКПО 38172005,

Р.Р.: 26000053820232».

Як інформував «Щоденний Львів», учні школи Святої Софії зібрали на лікування Павла Шевчука 2 322 грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів