Львівська міськрада придбає медичне обладнання

14:15 23 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Депутати Львівської міської ради погодили на пленарному засіданні сесії ЛМР закупівлю медичного обладнання для комунальних некомерційних підприємств і визначили умови та способи забезпечення виконання зобов’язань на умовах фінансового лізингу.

Про це повідомили в четвер, 23 січня, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли, що відповідну ухвалу підтримали 48 депутатів. Її підготовували на пропозицію депутатського корпусу минулого пленарного засідання.

Ухвала передбачає закупівлю обладнання для двох медичних закладів міста. Зокрема,    ЛМР дозволила комунальному некомерційному підприємству «8-а міська клінічна лікарня Львова» та комунальному некомерційному підприємству «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова» здійснити відповідні процедури щодо закупівлі фінансових лізингових послуг для медичного обладнання з дотриманням вимог закону України «Про фінансовий лізинг» і надала комунальному некомерційному підприємству «8-а міська клінічна лікарня м. Львова» дозвіл на закупівлю комп’ютерного томографа вартістю не більше 25 мільйонів гривень і комунальному некомерційному підприємству «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова» дозвіл на закупівлю агіографічної рентгенівської системи та обладнання для візуалізації судин вартістю не більше 36 мільйонів гривень.

Ухвалою ЛМР визначено термін поставки обладнання – до 31 грудня 2020 року. Відсоткова ставка за користування лізингом – не більше 19 відсотків річних у гривнях.

Як інформував «ЩЛ», пологовий будинок у Львові отримав інкубатор і монітори.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів