Львівська міська дитяча клінічна лікарня отримала нове обладнання завдяки «Пробігу з вірою в серці»

16:32 19 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, спільними зусиллями тисячі учасників, партнерів та організаторів благодійної акції зібрано 84 000 грн, які пішли на придбання електрокардіографа, добового монітора артеріального тиску.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 19 грудня, «Щоденному Львову», що завдяки «Пробігу з вірою в серці» міська дитяча клінічна лікарня отримала нове обладнання завдяки «Пробігу з вірою в серці». У повідомленні також конкретизують:

«Ще у вересні тисяча небайдужих львів’ян долучилась до благодійної акції «Пробіг з вірою в серці». Спільними зусиллями учасників, партнерів та організаторів проекту було зібрано 84 000 грн., які пішли на придбання електрокардіографа, добового монітора артеріального тиску та кисневого концентратора для Львівської міської дитячої клінічної лікарні. Головний лікар Львівської міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт розповів також:

«Наша лікарня щиро дякує львівській громаді та організаторам цього заходу за допомогу в лікуванні наших пацієнтів. Ми дуже цінуємо таку підтримку: використання сучасного обладнання є важливим і необхідним для ефективної діагностики та лікування дітей. 

Зокрема, такі апарати, як 12-канальний електрокардіограф і монітор артеріального тиску дають можливість якісно спостерігати за дитячими сердечками і вести цілодобову фіксацію змін артеріального тиску малюків. А кисневий концентратор допоможе лікарям у проведенні реанімаційних заходів для найменших пацієнтів лікарні — немовлят. Ми сподіваємось, що львів'яни долучатимуться й надалі до «Пробігу з вірою в серці», адже за таку турботу про здоров'я майбутнього покоління подякує не одне серденько наших пацієнтів та батьків».

Цієї осені «Пробіг з вірою в серці» вперше був проведений у Львові. Активні мешканці міста разом з організаторами заклали міцний фундамент для суспільної допомоги діткам із серцевими захворюваннями.

Започаткована у 2010 році, ця соціальна ініціатива компанії «Данон» спрямована покращити забезпечення місцевих лікарень необхідним діагностичним обладнанням. директор з маркетингу компанії «Данон» в Україні Ірина Римарчук зазначила:

«Для нас було дуже символічно передавати це медичне обладнання у переддень свята Миколая. Саме в цей час діти та дорослі вірять в чудо, як ніколи.

Участь кожного з нас зробила ще одне чудо – сучасний електрокардіограф, монітор та кисневий концентратор допоможуть лікарям вилікувати ще більше пацієнтів. А це означає, що ми з вами побачимо ще більше щасливих посмішок діток, які повертаються з лікарень в теплі домівки. Сподіваємось, що така допомога у лікуванні діточок стане благородною традицією і для міста Лева, адже зі здоров'я малят починається здоров'я всієї країни».

Довідка

«Пробіг з вірою в серці» – це унікальна соціальна ініціатива компанії «Данон» в Україні, яка спрямована на допомогу дітям з кардіологічними захворюваннями. Вже 5 років українці з різних міст беруть участь у благодійній акції «Пробіг з вірою в серці».

Цього року 14 740 небайдужих мешканців Дніпропетровська, Вінниці, Херсона, Кременчука та Львова подолали символічні дистанції центральними вулицями своїх міст. Спільними зусиллями було зібрано 607 909 гривень для придбання кардіологічного обладнання в місцеві лікарні та пологові будинки. Внесок в організацію і проведення марафонів зробили партнери «Пробігу з вірою в серці» у 2014 році: компанія «Нутриція Україна», рекламна агенція МіксАрт, «МТС Україна», Наше Радіо, «Українська Біржа Благодійності» та благодійна фундація «Відкриті серця України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів