Львівcький «Охматдит» отримав ліжко для реанімації новонароджених (+відео)

23:40 15 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: hromadske.lviv.ua

Гроші на сучасне медичне обладнання зібрали під час концерту композитора Мирослава Скорика.

Львівcький «Охматдит» отримав ліжко для відділення реанімації новонароджених. Гроші на нього організація зібрала під час концерту композитора Мирослава Скорика у Львові.

Завідувач відділу реанімації новонароджених лікарні «Охматдит» Наталія Кунта розповіла: «Таке ліжко вже дев’яте у відділенні. Воно має температурний датчик, який вимірює температуру тіла,  манометр для подачі кисню, поличку, за допомогою якої можна робити рентген прямо в ліжку, не виймаючи дитину. Також завдяки відповідним механізмам ліжко змінює положення в потрібний бік, щоби зайвий раз не турбувати малюка» 

Гроші на ліжко зібрали в рамках проекту «Музика заради життя». Зокрема – під час концерту «Три С: Скорик, Сильвестров, Станкович» відомого композитора Мирослава Скорика», який відбувся у Львові 13 травня.

Окрім ліжка, на зібрані гроші також купили відсмоктувач і спільно з компанією-представником виробника ліжка АППУ оплатила купівлю запчастин для інших 8 реанімаційних ліжок відділення. Про це повідомили сьогодні, 15 липня, на сайті «Громадського телебачення» Як інформував «Щоденний Львів», обласній дитячій лікарні подарували сучасне медичне обладнання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів