Лікарям наказали «здавати» усіх пацієнтів «з Майдану»

12:13 25 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Facebook

Таке розпорядження активістка побачила на столі у чергового лікаря трамвпункту.

Лікарі столичних медичних закладів отримали розпорядження доповідати про всіх пацієнтів із Майдану начальству. Про це повідомила травмована активістка Наталя Новікова на своїй сторінці у «Facebook».

За її словами, відповідне розпорядження, переписане від руки, вона побачила на столі у чергового лікаря трамвпункту. У тексті розпорядження йдеться:

«При зверненні потерпілих з Майдану, яким потрібна спеціалізована кваліфікована меддопомога, ставити до відома по телефону: адміністрацію лікарні, відповідального чергового по міському управлінні охорони здоров'я, головного спеціаліста міста та завідувача відділення».

Повідомляючи про це сьогодні, 25 січня, «Gazeta.ua» зазначає, що міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова на запитання журналістів про факти арешту мітингувальників, які звертаються по допомогу у державні та приватні лікарні, зазначила, що за нормативно-правовим актом, ухваленим ще у 1993 році, МВС має повне право заарештовувати мітингувальників у лікарнях. Про це вона повідомила на прес-конференції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів