Львівська облрада скерувала кошти на реконструкцію перинатального центру

19:55 28 лютого 2017 р.

Профільна комісія облради обговорила низку об’єктів комунальної власності, які пропонуються виставити на продаж.

Про це повідомили сьогодні, 28 лютого, у Львівській обласній раді, де також поінформували: «Частину з вилучених коштів пропонують скерувати на реконструкцію Львівського обласного перинатального центру. Засідання комісії з питань комунального майна та приватизації відбулося сьогодні, 28 лютого».

Заступник голови облради Володимир Гірняк зазначив: «Приміщення обласної комунальної власності має використовуватися якомога ефективніше. Ті об’єкти, які не використовуються – мають бути дорого продані, а вилучені кошти - інвестовані в соціальну чи сферу охорони здоров’я».

Як приклад, Володимир Гірняк, навів приміщення колишньої друкарні на вулиці Пекарській, 11, а також  приміщення фтизіопульмонології на вулиці Лемківській, 24, Личаківській, 233 та Устияновича, 14, які, згідно з висновком департаменту охорони здоров’я, зараз проходять процес реорганізації. Заступник голови облради додав: «Також у переліку є приміщення універмагу на площі Ринок, 32. Для реконструкції Перинатального центру потрібно велику суму коштів. Це приміщення за попередніми оцінками вартує близько 50 мільйонів гривень. Ми попередньо говорили з представниками трудового колективу, і прийняли спільне рішення, аби 50% із цих виручених грошей, скерувати на реконструкцію. Решту – піде у бюджет розвитку Львівської області».

Про це повідомили сьогодні, 28 лютого, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів