Колеги з Польщі подарували Львівському клінічному госпіталю Держприкордонслужби ще дві «швидкі» (відео, оновлено)

18:14 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Державна прикордонна служба України

Як повідомили в середу в ДПСУ, до кінця року запланована передача медиками з Катовіце ще чотирьох реанімаційних автомобілів.


Відео: «5 канал»

Колеги із Польщі подарували Львівському клінічному госпіталю Державної прикордонної служби дві карети швидкої допомоги, оснащені сучасним реанімаційним обладнанням.  Це вже не перша гуманітарна допомога прикордонникам від сусідньої держави.

Ще у квітні медики із польського міста Катовіце подарували львівським прикордонникам два автомобілі швидкої допомоги марки «Мерседес». Крім того, до кінця року запланована передача від польських медиків ще 4 реанімаційних автомобілів.

Загалом в автопарку клінічного госпіталю є шість спецавтомобілів. Два із них вже несли службу у Донецькій та Луганській областях, рятуючи життя вояків. Також у зоні АТО зараз працюють шестеро медиків клінічного госпіталю.

Про це повідомляється сьогодні, 26 листопада на сайті Державної прикордонної служби України. Натомість кореспондент «Радіо Свобода» Галина Терещук розповіла сьогодні, 26 листопада:

«Медики станцій швидкої допомоги польських міст Катовіце і Варшава передали чотири реанімобілі для потреб у зоні бойових дій на Донбасі. Усі машини вживані, але у дуже доброму стані, обладнані за сучасними європейськими вимогами. Польські медики передали їх безкоштовно як гуманітарну допомогу, коли дізнались, що одна із машин львівських прикордонників була знищена під час обстрілів».

Про це повідомляється в середу на сайті «Радіо Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів