Іноземці підготували на Львівщині 164 інструкторів тактичної медицини

18:00 22 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Начальник Тилу Збройних Сил України, генерал-майор Іван Гаврилюк, запевнив, що на фондах Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного створюють Навчальний центр з тактичної медицини та медичних операцій на фондах.

Начальник Тилу Збройних Сил України, генерал-майор Іван Гаврилюк, повідомив сьогодні, 22 грудня, під час брифінгу у Києві: «На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки (на Львівщині. – «ЩЛ») за допомогою іноземних фахівців підготовлено 164 інструктора з тактичної медицини за стандартом бойового медика. У подальшому вони здійснюватимуть підготовку стрільців-санітарів, санітарів взводів, санітарних інструкторів рот та фельдшерів».

За його словами, наразі триває робота щодо створення Навчального центру з тактичної медицини та медичних операцій на фондах Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Генерал-майор Іван Гаврилюк розповів також про розробку нормативно-правових актів з логістичного та медичного забезпечення Збройних Сил України відповідно до стандартів НАТО. Про це повідомили сьогодні, 22 грудня, в міністерстві оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів