Головний медик Львівщини буде обраний на конкурсі

11:00 16 лютого 2017 р.

Обласна державна адміністрація оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора її департаменту охорони здоров’я.

Серед кваліфікаційних вимог – вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Для участі у конкурсі слід подати документи: копію паспорта громадянина України; письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за встановленою формою), до якої додається резюме у довільній формі; письмову заяву, в якій кандидат повідомляє, що до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки; копію (копії) документа (документів) про освіту; заповнену Особову картку державного службовця встановленого зразка; декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік.

Документи необхідно подати до 18-ї години 14 березня за адресою: Львів, вулиця Винниченка, 18, 245-й кабінет.  Конкурс на заміщення вакантної посади директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації розпочнеться 16 березня 2017 року о 10:00 за адресою: Львів, вулиця Винниченка, 18, Львівська обласна державна адміністрація, 257-й кабінет. 

Детальнішу інформацію можна дізнатися за контактним номером телефону 0322 999 597 (Ольга Мерйо, e-mail: kadryvd@loda.gov.ua) або на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби за посиланням http://nads.gov.ua/page/vakansiyi.

Про це повідомили сьогодні, 16 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів