Головний лікар Львівського наркодиспансеру звільнила медиків-фальсифікаторів

13:30 31 грудня 2016 р.

Керівник департаменту охорони здоров'я Львівської ОДАА Ірина Микичак запевнила, що головний лікар обласного державного клінічного наркологічного диспансеру Мирослава Кабанчик звільнила своїм наказом медпрацівників, які чергували в ніч з 29 на 30 грудня.

Ірина Микичак повідомила про це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де вона також анонсувала: «Департаментом охорони здоров'я буде проведено службову перевірку в обласному наркологічному диспансері». 

Натомість голова поліцейської комісії Львівського обласного управління поліції у Львівській області Вікторія Балицька зауважила на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Кабанчик під тиском звільнила двох працівників диспансеру, які відбирали аналізи в Щур. Що це змінить в глобальному масштабі? Нічого! Диспансер працюватиме у звичному режимі мухлювання (це мої припущення)».

Як інформував «ЩЛ», патрульні зареєстрували стан алкогольного сп'яніння голови Жовківської РДА, яка, за словами голови облдержадміністрації Олега Синютки, вже написала заяву на звільнення, нардеп Володимир Парасюк заявив, що тест голови РДА фальсифікується, відтак, не випускав з кабінету головного лікаря Львівського наркодиспансеру, речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій повідомила, що лікар наркодиспансеру «не дозволяла патрульним бути присутніми та не дала можливості поставити підпис на пломбі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів