Головний лікар 6-ї львівської міської поліклініки написав заяву про звільнення

14:45 17 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

У міськраді запевнили: «Юрій Токарєв не працює головним лікарем 6-ї міської поліклініки Львова».

Як інформував «ЩЛ», працівники управління СБУ у Львівській області викрили на хабарництві головного лікаря однієї з поліклінік, підпорядкованих управлінню охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Натомість упрес-службі Львівської міськради повідомили в середу, 17 жовтня: «Як стало відомо з медіа, на отриманні неправомірної вигоди затримано головного лікаря однієї з міських поліклінік Львова. Відтак, управління охорони здоров’я ЛМР провело перевірку присутності головних лікарів медичних закладів міста на робочому місці. З невідомих причин відсутній головний лікар 6-ї міської поліклініки Львова Юрій Токарєв. Його телефон не відповідає».

«Водночас, в управлінні охорони здоров’я ЛМР повідомили, що два тижні тому, 4 жовтня, головний лікар 6-ї міської поліклініки Львова Юрій Токарєв подав заяву на звільнення з займаної посади за власним бажанням. Цю заяву було задоволено. Відтак згідно з чинним законодавством, у четвер, 18 жовтня, – його останній робочий день», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів