Гендиректор Львівського центру екстреної допомоги запевнив, що забезпечений основними засобами

13:54 12 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Володимир Похмурський доповів: «На сьогодні провели всі конкурсні закупівлі, тому гарантовано забезпечені основним засобом лікування і порятунку пацієнтів за медикаментною схемою».

У Львівській обласній раді повідомили в середу: «Про стан надання екстреної медичної допомоги мешканцям Львівщини розповів сьогодні, 12 липня, під час прес-конференції генеральний директор КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф» Володимир Похмурський. За його словами, уже впродовж місяця Львівський обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф працює в об’єднаному вигляді зі станцією швидкої допомоги.

Володимир Похмурський також запевнив: «Сформували спільні виконавчі, адміністративні, супровідні органи. Усі  підрозділи, рекомендовані нормативами Міністерством охорони здоров’я, – виконують свої функціональні завдання».

Гендиректор обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф також доповів, що і його структурі працюють понад 2700 людей, а щоденно на виклики виїжджають до 130 бригад, які надають догоспітальну екстрену медичну допомогу. Крім того, функціонує відділ виїзної консультаційної допомоги.

Володимир Похмурський також запевнив: На сьогодні провели всі конкурсні закупівлі, тому гарантовано забезпечені основним засобом лікування і порятунку пацієнтів за медикаментною схемою».

Про це повідомили сьогодні, 12 липня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також нагадали, що відповідно до Закону України «Про екстрену медичну допомогу» на території держави створили систему екстреної медичної допомоги. Вона складається з обласних територіальних Центрів, у складі яких працюють підрозділи служби медичної допомоги і служби медицини катастроф.

В обласній раді також поінформували: «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф оголосив тендер на суму чотири мільйони грн для придбання двох автомобілів швидкої медичної допомоги класу В, які оснащені необхідним обладнання для надання екстреної медичної допомоги та транспортування пацієнта, що потребує медичного супроводу. Крім того, у 2017 році з обласного бюджету на ремонт медичного автотранспорту спрямують один мільйон 622 тисяч гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів