Дитячий медцентр у Львові оновив відділення онкогематології

17:00 19 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: health-loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «19 січня 2018 року, у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі відбулося відкриття оновленого відділення онкогематології».

Про це повідомили сьогодні, 19 січня, в департаменті охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «У відкриття взяли участь директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак, головний лікар Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Андрій Синюта, Ірина головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я з дитячої гематології Цимбалюк-Волошин та керівник проектів Благодійного фонду «Запорука» Ярина Хомцій».

«Упродовж 25 років у відділенні гематології не проводилось ремонту, але осіню 2017 року зусиллями благодійників таки вдалось розпочати роботи. Це єдине відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії на всю Львівщину. Пацієнтам доводилося ділитися місцем. Тепер на дітей очікує відділення європейського рівня – оновлені палати, кольорові коридори та санвузли», – поінформували також у департаменті охорони здоров’я.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів