До Львова доставлено 13 поранених бійців (відео)

09:00 22 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Керівник регіонального медіа-центру Міноборони Олександр Поронюк повідомив: «21 липня до Львова прибув літак з пораненими бійцями, першу допомогу яким надали у військовому госпіталі в Дніпрі».

Тринадцять бійців, поранених під час останніх обстрілів у зоні АТО, доставив до Львова санітарний літак. Про це повідомили кореспонденту інформаційної агенції Укрінформ у Регіональному медіа-центрі Міноборони.

«21 липня до Львова прибув літак з пораненими бійцями, першу допомогу яким надали у військовому госпіталі в Дніпрі. Кількох одразу помістили у реанімацію Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. Решта там же проходитимуть курс лікування та відновлення», – зазначив керівник медіа-центру Олександр Поронюк.

На початку тижня до Львова із Харкова також доставили санітарним літаком на лікування 15 бійців із зони АТО. Тоді медпрацівники військового госпіталю звернулись до львів'ян з проханням поповнити банк крові, необхідної для порятунку поранених. Про це повідомили сьогодні, 22 липня, в інформаційній агенції  Укрінформ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів