До Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні потрапили 11 спортсменів із Києва й Харкова

12:29 4 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: niceplace.com.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, вчора гості нашого міста спортсмени вживали їжу в одному з кафе на території спортивного комплексу «СКА» (вул. Клепарівська, 39а).

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, вчора, 3 вересня, о 21.00 до обласної інфекційної клінічної лікарні у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано 11 осіб – із попереднім діагнозом «гостра кишкова інфекція». Потерпілі – жителі Києва й Харкова, члени спортивної команди з водного поло.

Відомо, що спортсмени близько 13.00 вживали їжу в одному з кафе на території спортивного комплексу «СКА» (вул. Клепарівська, 39а). У відділенні №3 Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні (вул. Кирила і Мефодія, 22) перебуває 5 осіб, 1996-98 р.н.  У відділенні №5 Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні (вул. Пекарська, 54) перебуває 6 осіб, 1996-98 р.н.

Причини та обставини отруєння встановлюються. Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводять повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надають необхідний об’єм медичної допомоги, відповідно до клінічних протоколів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів