Дітей із мікрорайону Левандівка обслуговуватимуть у 3-й міській поліклініці Львова

14:30 1 лютого 2017 р.

Відтепер маленьких пацієнтів мікрорайону Левандівка обслуговуватимуть у дитячому поліклінічному відділенні 3-ї міської поліклініки на вулиці Повітряній, 99 (колишня Дорожня поліклініка).

Про це повідомили сьогодні, 1 лютого, у Львівській міськраді, де також пояснили: «Його створили, бо Львівська клінічна лікарня на залізничному транспорті припинила надавати медичну допомогу дітям цього мікрорайону. Як розповіли в міському управлінні охорони здоров’я, дитяче відділення у 3-й міській поліклініці запрацювало з 1 лютого. Для нього виділено окреме приміщення і проведено усі необхідні ремонтні роботи». 

«За словами завідувача новоствореного дитячого відділення Тетяни Васильєвої, у поліклініці створено  всі умови для повноцінного функціонування відділення та надання допомоги дитячому населенню. Зокрема, всі лікарі-педіатри, які раніше працювали в дитячій поліклініці Львівської залізниці, тепер працюють в дитячому відділенні 3-ї міської поліклініки. Також всі лікарі відділення працюють на тих же дільницях, на яких вони працювали в дитячій поліклініці Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті», – повідомили сьогодні, 1 лютого, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів