Дільничного інспектора зі Львова Надію Андрухів лікуватимуть в Ізраїлі ще впродовж місяця

22:36 3 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Стан тяжкопораненої капітана міліції оцінюється як стабільний.

Постраждала під час вибуху у Львові дільничний інспектор, капітан міліції Надія Андрухів ще місяць буде перебувати на лікуванні в Ізраїлі. Про це повідомив директор Департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Богдан Чечотка, який також розповів:

«Андрухів перенесла ряд складних маніпуляцій та операційних втручань, ізраїльські лікарі в даний час оцінюють її стан як стабільний, загроза життю минула. Надія вже самостійно дихає, вона у свідомості, з нею працюють психологи, загроза життю минула і є всі підстави вважати, що вона повернеться до повноцінного життя.

Її чекає ще місяць лікування та реабілітації в клініці Ізраїлю, після чого буде вирішуватися питання, де вона надалі продовжуватиме лікування. Фінансування лікування постраждалої забезпечується українською стороною».

Це повідомлення передали сьогодні, 3 серпня, в київській газеті «Сегодня», де також нагадали: «У Львові вранці 14 липня з інтервалом в одну годину прогриміли вибухи в двох дільничних пунктах міліції Шевченківського району. В результаті вибухів постраждали два міліціонери. Обидва були госпіталізовані у важкому стані. У жінки ампутували ногу і видалили нирку, чоловік отримав множинні поранення тіла і голови. 17 липня постраждалу від вибуху дільничного інспектора, яка перебувала у важкому стані, відправили зі Львова на лікування до Ізраїлю».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів