Депутати облради проголосували за директора Центру екстреної медицини

17:46 31 січня 2017 р.

Депутати Львівської обласної ради проголосували за кандидатуру Володимира Похмурського на посаду директора «Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Його кандидатуру підтримало  47 депутатів ради. Про це інформує прес-служба ЛОР.

Володимир Похмурський став переможцем відкритого конкурсу на посаду керівника Центру.  Його одноголосно підтримала уся профільна комісія.

Представляючи власну програму розвитку закладу, Володимир Похмурський наголосив на таких основних завданнях: порозуміння з колективом, матеріально-технічне забезпечення та підвищення рівня кваліфікації працівників.

З біографічної довідки

Похмурський Володимир Васильович народився 29 березня 1965 року у м. Львові.

У 1982-1988 рр. навчався у Львівському державному медичному інституті, в часі навчання працював санітаром, медбратом, фельдшером у травмпункті №2 8 МКЛ м. Львова. Після інтернатури в лікарні швидкої медичної допомоги у 1989 році здобув фах хірурга і працював там до 2012 року: спочатку черговим лікарем, потім ординатором, відповідальним хірургом, а з 2008 - як доцент кафедри хірургіїї ФПДО ЛНМУ ім. Данила Галицького (за сумісництвом) - куратором 1 хірургічного відділення ЛШМД та Центру торако-абдомінальної травми.

Пройшов спеціалізацію з торакальної хірургії та онкохірургії. Неодноразово стажувався у закордонних клініках, був членом провідних європейських фахових асоціацій.

У 1999 році закінчив навчання у заочній аспірантурі і захистив кандидатську дисертацію «Черезшкірне черезпечінкове дренування жовчних шляхів при механічній жовтяниці».

У 2012 році отримав запрошення очолити Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Одружений. Має сина.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів