Депутати Львівської облради розглянуть на сесії чотири питання медичної комісії

09:48 21 липня 2017 р.

Комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту погодила в четвер, 20 липня, внесення чотирьох питань на розгляд сесії Львівської обласної ради.

Про це повідомили у Львівській облраді, де також поінформували: «За пропозицією департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА депутати обласного парламенту на наступних пленарних засіданнях розглянуть проекти рішень щодо реорганізації двох медичних установ. Зокрема, КЗ ЛОР «Комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій» шляхом приєднання його до КЗ ЛОР «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит». За словами директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірини Микичак, персонал санаторію буде максимально переведений до «Охматдиту».

«Також планується реорганізувати КЗ ЛОР «Дитячий туберкульозний санаторій»  шляхом приєднання його до КЗ ЛОР «Львівський обласний протитуберкульозний диспансер». Дитячий санаторій залишається працювати в тому ж приміщенні, а реорганізують лише адміністрацію, приєднавши цю медичну установу як юридичну особу до протитуберкульозного диспансеру. Крім того, члени комісії погодили винесення на обговорення сесії питання «Про формування госпітальних округів у Львівській області» і «Про затвердження обласної програми «Покращення надання допомоги хворим на гемофілію у дорослих на 2017-2019 роки», – поінформували також у прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів