Депутати Львівської міськради не спрямували кошти на зарплату стоматологам

15:45 14 вересня 2017 р.

На сесії Львівської міської ради розглянули питання щодо внесення змін до міського бюджету на 2017 рік.

Про це повідомили сьогодні, 14 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Серед пропозицій – депутати не підтримали пункт про виділення коштів на зарплату стоматологам за рахунок зменшення коштів на купівлю медикаментів та харчування. Мова йде про понад шість мільйонів гривень. Інші озвучені пропозиції депутатський корпус підтримав».

«Як сказав під час доповіді директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, зміни до бюджету розглядались, враховуючи пропозиції головних розпорядників коштів. Також усі ці питання розглянули на депутатській комісії та на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради», – поінформували також у міськраді.

Директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук доповів: «Департамент економічного розвитку запропонував збільшити доходи від інвестиційних внесків на 50 мільйонів гривень. Пропонується збільшити доходи і видатки бюджету розвитку і ці 50 мільйонів гривень направити на субвенцію обласному бюджету за вивіз твердих побутовиї відходів. Друге – пропонується спрямувати п’ять мільйонів 982 тисяч гривень на судовий збір на виконання постанови суду».

У міськраді додали: Також проголосовано про отримання 107 50 мільйонів гривень трансферу з обласного та державного бюджетів. 984 тисяч гривень спрямовано управлінню адміністративних послуг, 654 тисяч гривень – на Інспекцію архбудконтролю, 80 тисяч гривень – департаменту фінансової політики, 18 тисяч гривень – департаменту житлово-комунального господарства на оплату електроенергії, 107 тисяч гривень – на виконання рішення судів. За рахунок залишку спецфонду, запропоновано 1,6 млн. гривень виділити управлінню земельних ресурсів. Також депутати підтримали інші пропозиції, які озвучив директор департаменту фінансової політики».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів