Британський нейрохірург оперував дітей у Львові

11:20 9 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Професор Генрі Марш уже втретє приїхав до Львова допомагати маленьким українцям.

Про це повідомили сьогодні, 9 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «За п’ять днів у міській дитячій клінічній лікарні знаний доктор оглянув понад 30 дітей зі Львова та Львівської, Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської областей, багато з яких були із соціально незахищених родин та будинків дитини. Також під керівництвом професора нейрохірурги дитячої лікарні прооперували дитину, яка мала об’ємний утвір на головному мозку».

Головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт запевнив: «Попри свою зайнятість та щільний графік, Генрі Марш присвячує багато часу міській дитячій лікарні. Щодня він консультував пацієнтів, серед яких –  пацієнти, що перебувають під спостереженням в нейрохірургічному відділенні лікарні і пацієнти, стан яких вимагає кваліфікованої думки британського лікаря. Також – пацієнти, які вже були прооперовані під його керівництвом та пацієнти, які самі зголосилися на консультацію до нього. І це  не лише юні пацієнти, але й дорослі після важких хірургічних втручань з приводу пухлин, травм голови тощо».

У міськрад також поінформували: «У під час оперування дитини, яка мала об’ємний утвір на головному мозку (пухлина ІV шлуночка), лікарі застосовували мікроскоп «Carl ZeissOPMI Vario 700», який дає можливість одночасно працювати як хірургу, так і асистенту, а зображення передається на монітор із записом ходу операції на електронний носій. Також у  міській дитячій клінічній лікарні вперше  провели високотехнологічну  операцію – ендоскопічну септостомію при гідроцефалії, як наслідок пухлини головного мозку». 

Про це повідомили сьогодні, 9 жовтня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів