Благодійний фонд передав медичне обладнання львівським медикам

14:48 1 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Кошти на обладнання для Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» зібрали впродовж ХІ акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» під гаслом «Врятуй життя дитині», яка проходила з 4 до 24 квітня 2016 року.

Зокрема, сьогодні було передано перфузори-компакти, два шприцеві інфузійні насоси, пульсоксиметр/монітор «G1B» з акумулятором і зарядним пристроєм, додатковий дитячий датчик «SPO2» до пульсоксиметра й шість 50-міліметрових шприців «Перфузор» із голками для забору медикаментів. Кошти на обладнання зібрали впродовж ХІ акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» під гаслом «Врятуй життя дитині», яка проходила з 4 до 24 квітня 2016 року.

Заступник головного лікаря Іван Семків висловив подяку благодійному фонду «Серце до серця» за постійну підтримку та вагомий внесок у боротьбі за порятунок дитячих життів. А завідувач відділення реанімації новонароджених ЛОДКЛ «Охматдит» Наталія Кунта зазначила: «Наше відділення функціонує на 9 ліжок, ми працюємо з перенавантаженням, кількість дітей зростає, тому зростає потреба в новій апаратурі, зокрема в перфузорах, які нам сьогодні подарували БФ «Серце для серця». Ми дуже вдячні за цей подарунок, адже він необхідний для дітей, котрі потребують нашої допомоги».

Натомість обласний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Віра Гураль повідомила: «Минулого року під час акцій, флешмобів, ярмарок солодощів, ми намагались зібрати якомога більше коштів для придбання обладнання. Загалом вдалось зібрати 71 572 гривень. Наступна акція буде присвячена збереженню дитячому зору».

Про це повідомили сьогодні, 1 березня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів