Автопарк 66-го польового госпіталю на Донеччині поповнив санітарний «Mercedes» зі Львівщини

10:15 15 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в середу в прес-службі облдержадміністрації, за зібрані медиками Львівщини кошти придбали майже новий «Mercedes», котрий доставив у зону бойових дій продукти харчування, питну воду та медикаменти.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 15 квітня: 

«Життя санітарного транспорту у зоні бойових дій дуже коротке, тому є постійна потреба в його оновленні. Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА ініціював збір коштів у медичних колективах області для придбання санітарного автомобіля для 66-го мобільного госпіталю, що працює вже кілька місяців у зоні АТО.

Замовили за кордоном авто, і за зібрані медиками Львівщини кошти придбали майже новий «Mercedes». Автомеханіки Львівської станції швидкої медичної допомоги привели до належного технічного стану машину, а заступник директора департаменту ОЗ Орест Середа і заступник головного лікаря ЛСШМД Володимир Козій відвезли його у місто Красноармійськ, де дислокується 66-й польовий госпіталь. Окрім автомобіля вони доставили у зону проведення АТО продукти харчування, питну воду та медикаменти для наших військових медиків». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів