Американські лікарі увсьоме приїдуть до Львова допомагати дітям

10:35 20 вересня 2017 р.

Геннадій Фузайлов

Геннадій Фузайлов
Фото: ukrainian.voanews.com

У Львові з 23 до 30 вересня уже всьоме працюватиме міжнародна виїзна клініка під керівництвом професора Гарвардської медичної школи, лікаря бостонської клініки «Shriners Hospitals for Burn Children» Геннадія Фузайлова.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 20 вересня: «Щороку в рамках українсько-американського соціального проекту «Лікарі об’єднуються заради допомоги дітям» лікарі з опікового центру Бостона спільно з львівськими лікарями консультують та оперують дітей зі всієї України, які перенесли опіки. Цьогоріч у Львові з 23 до 30 вересня уже всьоме працюватиме міжнародна виїзна клініка під керівництвом професора Гарвардської медичної школи, лікаря бостонської клініки «Shriners Hospitals for Burn Children» Геннадія Фузайлова.
«В межах міжнародної співпраці медичний центр «Intersono Medicover Group» прийматиме виїзну клініку у складі дев’яти медиків – пластичних хірургів та дитячих анестезіологів. Вперше в Україні буде використано «UltraPulse CO2 Laser (Lumenis)». Це особливо важливо, адже використання такого лазера в усуненні дефектів від опіків є надзвичайно дороговартісним. Втім, усі процедури та операції для українських пацієнтів будуть абсолютно безкоштовними», – розповіли також у міськраді.
«Під час роботи виїзної клініки 24 вересня лікарі планують оглянути 190 дітей з різних областей України, які постраждали через опіки, з яких відберуть 45-50 дітей для проведення оперативних втручань. Більшості пацієнтів вже неодноразово була надана медична допомога під час попередніх місій. Також буде проведено огляд нових пацієнтів, серед яких є дітки із зони війни. Окрім цього, 27 вересня відбудуться лекції американських фахівців для пластичних хірургів, дитячих анестезіологів, а також студентів-медиків», – повідомили також у міськраді.

 «25 вересня о 12.00 у медичному центрі «Intersono Medicover Group» (вул. Антоновича, 102) відбудеться прес-конференція команди американських лікарів. Участь у прес-конференції візьмуть, директор виїзної клініки-2017, професор Гарвардського університету Геннадій Фузайлов, пластичний хірург Даніель Дріскол; генеральний директор, головний лікар ПП «Медичний центр «Інтерсоно» Руслан Червак, директор департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Ірина Микичак, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб. Упродовж 18-22 вересня управління охорони здоров’я Львівської міської ради проводить у Львові інформаційно-профілактичну кампанію із запобігання опіків у дітей, щоб навчати батьків та дорослих, як захистити малюків від травми, яка часто потребує лікування впродовж усього життя », – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів