Американські лікарі рятують дітей Львівщини

19:20 16 вересня 2013 р.

У клініках США було надано допомогу понад двом десяткам пацієнтам зі Львівщини, більшість з котрих потребували повторної госпіталізації, на яку не мали грошей.

До Львова знову приїхала група фахівців громадської організації «Doctors Collaborating to Help Children, Corporation» («Лікарі, об’єднані заради допомоги дітям») і Гарвардського медичного університету з міста Бостон (США).

Цього разу американці допоможуть департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації підготувати спільний проект запобігання дитячого травматизму від опікової травми у Львівській області і провести Міжнародну щорічну виїзну клініку у Львові на базі 8-ої міської клінічної лікарні.

У клініках США було надано допомогу понад 20-ти пацієнтам зі Львівщини, більшість з котрих потребували повторної госпіталізації. Вартість госпіталізації становить близько 200-300 тис. дол. США. Українські пацієнти не можуть оплатити таке лікування. Тому необхідно створювати умови для госпіталізації і надання кваліфікованої допомоги дітям з опіковими травмами на Львівщині.

Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів