5 вересня українські й білоруські вболівальники здаватимуть у Львові кров для поранених воїнів

23:25 3 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ініціативи «Гуманітарны маршрут «Беларусь-АТО» в інтернет-мережі «Facebook»

Початок акції – о 9:30.

У суботу, 5 вересня, перед матчем між національними футбольними збірними України та Білорусі в дорожній станції переливання крові Львівської магістралі відбудеться акція уболівальників обох команд зі здачі крові для постраждалих у зоні АТО військових. За словами лікарів, усіх донорів забезпечать необхідними розхідними матеріалами.

У вихідні дні станція працює у черговому режимі, однак на час акції працюватимуть усі відділення, аби одразу обробити взяту кров. Після обстеження дорожня станція переливання передасть  кров для потреб Львівського військового госпіталю.

Початок акції –  5 вересня о 9:30 за адресою: Львів, вулиця Огієнка, 5. Усі донори повинні бути повнолітніми та мати при собі паспорт. Охочі взяти участь в акції можуть звертатися до організаторів за телефоном 0631313612.

Про це повідомили сьогодні, 3 вересня, в прес-центрі Львівської залізниці. Натомість на сторінці ініціативи «Гуманітарны маршрут «Беларусь-АТО» розповіли:

«Спільна акція білоруських і українських фанатів «Ми з тобою однієї крові». Акція здачі крові вболівальників двох команд для постраждалих в українсько-російському комфлікті. 5 вересня, Львів. Початок о 9.30 Адреса: Огієнка, 5

Обов'язкові умови: 18 років (мати з собою паспорт). Кому протипоказано здавати кров: людям, які мають хронічні серцеві, легеневі, гострі інфекційні хвороби. Сифіліс, снід. Проблеми з нирками. Менше року пройшло після операцій або струсів мозку. В день перед здачею крові забороняється їсти жирну їжу або молочні продукти. З дні до здачі не вживати алкоголь і не курити.

Хто здав кров, отримає довідку і зможе взяти собі додатковий вихідний або відгул на роботі, склянку соку і талон на харчування в їдальні лікарні на 17 грн. 80 коп. Всі бажаючі взяти участь в акції, звертайтеся за телефоном 0631313612, або пишіть в приват vk.com/id20793329. Ми будемо формувати віртуальну чергу».

Про це повідомили на сторінці ініціативи «Гуманітарны маршрут «Беларусь-АТО» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів