5-7 травня у Львові пройдуть «Українсько-польські хірургічні дні»

17:30 4 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Завтра о 17:00 в актовій залі національного університету імені Івана Франка відкриють міжнародну науково-практичну конференцію.

«Упродовж 5-7 травня у Львові пройдуть традиційні «Українсько-польські хірургічні дні», – повідомили сьогодні, 4 травня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«5-7 травня у Львові пройде традиційна міжнародна науково-практична конференція «Українсько-польські хірургічні дні». Відкриють конференцію завтра, 5 травня, о 17:00 в актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка.

Під час конференції говоритимуть про сучасні бойові травми і актуальні питання медицини катастроф; хірургію шлунково-кишкового тракту і хірургію баріатричну та метаболічну; новітні досягнення у хірургії, також – демонструватимуть сучасне медичне обладнання та інструментарій, лікарські засоби. Учасниками «Українсько-польських хірургічних днів» будуть: голова Львівської ОДА Олег Синютка; міський голова Львова Андрій Садовий; генеральний консул Республіки Польщі у Львові Вєслав Мазур; Асоціація хірургів України; Товариство хірургів Польщі; Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького; Департамент охорони здоров’я ЛОДА. 

Загалом учасниками будуть близько 200 осіб. Зацікавленим в участі у роботі конференції та виставках фірмам слід звертатися до оргкомітету».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів