У Львові відбудеться благодійний велопробіг

09:38 29 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

За зібрані велосипедистами кошти придбають інфузомати, які дозволять рятувати дітей-пацієнтів гематологічного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

«29 травня у Львові відбудеться благодійний велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили», – повідомили в прес-службі міськради, де також поінформували:, де також розповіли подробиці:

«Ініціатором велопробігу став український музикант Арсен Мірзоян. Надихнула його на цю ідею львів’янка Олена Заблоцька, яка виграла лот, прогулянку на велосипедах з артистом. Під час обговорення реалізації лоту музикант та львів’янка вирішили розширити коло спілкування та заради доброї справи запросити на веломандрівку усіх охочих. Така ідея одразу отримала конкретну мету.

Арсен Мірзоян запевнив: «Львів для мене – знакове місто. Коли я дізнався, що фонд «Запорука», волонтером якого я є, отримав прохання від львівської гематології, щодо придбання п'яти інфузоматів, я не міг не відгукнутися. Хочу запровадити таку традицію щорічно, можна і без моєї участі, але не цього разу. Звертаюсь до всіх, хто може сприяти, щодо організації і втілення заходу і дякую тим, хто вже приєднався». 

За зібрані кошти буде придбано інфузомати, які дозволять рятувати дітей-пацієнтів гематологічного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Львові. Керівник компанії «veliki.ua» у Львові Володимир Лиховид розробив маршрут, котрий, як він вважає, зможе подолати кожен: проспект Свободи – проспект Чорновола – вулиця Липинського – вулиця Хмельницького – вулиця Грінченка – вулиця Гетьмана Мазепи – вулиця Замарстинівська – вулиця Варшавська – проспект Чорновола - проспект Свободи – площа Галицька – вулиця Князя Романа – вулиця Івана Франка – вулиця Зелена – вулиця Шота Руставеллі – вулиця Зарицьких – парк культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького.

Тривалість велопробігу –  до двох годин. Час реєстрації –  11:00біля Оперного театру. На старті кожен отримає номер учасника. Участь у велопробігу буде платною – 100 гривень (усі кошти будуть передані у благодійний фонд «Запорука» для купівлі інфузоматів).

Загальна сума, яку необхідно зібрати, –  101 000 гривень. Для того, щоб взяти участь у велопробігу, необхідно буде придбати реєстрацію на сайті https://gastroli.ua/en/».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів