1 жовтня у Львові збиратимуть корки, щоб допомогти хворим

21:05 30 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 20minut.ua

Благодійний захід відбудеться в розважальному комплексі «Дитяча планета» на вулиці Стрийській, 202.

«Завтра, 1 жовтня, у розважальному комплексі «Дитяча планета» на вулиці Стрийській, 202 відбудеться благодійний захід «День Корка», в рамках кампанії «Корок Життя».  Кожен, хто з собою принесе 5 літрів корків, отримає у подарунок сертифікат у «Дитячу планету», – повідомили сьогодні, 30 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також розповіли:

«Кампанія «Корок Життя» – спільний проект Львівського міського благодійного фонду «Сестри Даліли», Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, дитячого розважального центру «Дитяча планета». Мета акції – допомогти людям, які хворіють на легеневу гіпертензію, та очистити місто від найбільш розповсюдженого на сьогодні сміття – пластику.

Кампанія є безстроковою та полягає у масовому зборі мешканцями Львова пластикових корків від пляшок, йогуртів, ручок, кремів, ліків та їх передачі на підприємство із переробки вторинної сировини. Кошти, виручені за здачу корків, перераховуються відповідним підприємством на рахунок ЛМБФ «Сестри Даліли» для купівлі життєво необхідних ліків хворим на легеневу гіпертензію. 

Мешканці Львова здають зібрані корки у школах, Львівській міській раді, райадміністраціях, бібліотеках, «Дитячій Планеті», Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, центральному офісі «Об’єднання Самопоміч», офісі «Об’єднання Самопоміч» у Сихівському районі. Контакти: Оксана Куліш, тел. 098 531 79 09».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів