Завтра у Львові завершать вшанування копії ікони Матері Божої Неустанної Помочі (програма)

14:32 3 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: te.org.ua

Сьогодні, 3 липня, о 18.00 реліквію перенесуть у Свято-Покровський кафедральний собор УПЦ КП на вулиці Грушевського, 2, де відбудеться екуменічна молитва.

Уже впродовж тижня вшановують у різних храмах Львова копію ікони Матері Божої Неустанної Помочі. Сьогодні, 3 липня, о 18.00 реліквію перенесуть у Свято-Покровський кафедральний собор УПЦ КП на вулиці Грушевського, 2, де відбудеться екуменічна молитва. А завтра святиня потрапить у Собор святого Юра УГКЦ на площі святого Юра, 5, звідки у неділю буде перевезена у місто Городок для продовження паломництва храмами Львівщини.

Сьогодні ж зі 17.45 до 19.30 відбудеться хода від Свято-Георгіївського кафедрального собору на вулиці Короленка, 3 до Свято-Покровського кафедрального собору на вулиці Грушевського, 2. Її маршрут: вулиця Короленка – вулиця Академіка Філатова – вулиця Пекарська – вулиця Івана Франка – вулиця Герцена – вулиця Драгоманова – вулиця Грушевського.

Натомість завтра, 4 липня, з 17.45 до 19.30 відбудеться хода від Свято-Покровського кафедрального собору на вулиці Грушевського, 2 до Собору святого Юра на площі Святого Юра, 5. Її маршрут: вулиця Грушевського – вулиця Драгоманова – вулиця Волошина – вулиця Поповича – вулиця Мартовича – вулиця Стефаника – парк імені Івана Франка – вулиця Матейка – вулиця Листопадового Чину – площа Святого Юра.

Ікона перебуватиме у Львові до 5 липня. Після тижневого паломництва образ перевезуть до Городоцького району, де він продовжить духовну мандрівку храмами Львівщини. Ініціював паломництво ікони громадський комітет під духовною опікою Чину Найсвятішого Ізбавителя (отці-редемптористи).

Програма перебування копії ікони Матері Божої Неустанної Помочі у храмах Львова:

3 липня – Свято-Покровський кафедральний собор УПЦ КП на вулиці Грушевського, 2)

18.00 – зустріч ікони, екуменічна молитва

4 липня – Собор святого Юра УГКЦ (площа святого Юра, 5)

18.00 – зустріч ікони, екуменічна молитва

5 липня – Собор святого Юра УГКЦ (площа святого Юра, 5)

15.00 – перевезення копії ікони до м. Городок та продовження паломництва храмами Львівщини.

Про це повідомили сьогодні, 3 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів