Завтра у львівському Палаці культури – благодійний концерт і вистава «Святий Миколай в кожну оселю»

12:20 19 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 20 грудня отримають подарунки 360 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-переселенців та дітей, батьки яких перебувають в АТО

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що завтра отримають подарунки 360 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-переселенців та дітей, батьки яких перебувають в АТО. У повідомленні також конкретизують:

«До Дня Святого Миколая, завтра, 20 грудня, о 15.00 у Палаці Культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича, 1 відбудеться благодійний концерт та вистава для дітей «Святий Миколай в кожну оселю». На концерт запрошені діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, які проживають в опікунів (піклувальників), прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, школах-інтернатах, приватних закладах.

До участі в заході також запрошені діти-переселенці та діти, батьки яких виконують завдання в зоні АТО. Загалом в заході візьме участь 360 дітей.

Після концерту всі діти отримають подарунки. Захід організовує ГО «Європейська фестивально-концертна молодіжна ліга», продюсерський центр та студія звукозапису Заслуженого артиста естрадного мистецтва України Ігоря Нетлюха, Львівський Палац Культури ім. Гната Хоткевича, за підтримки Львівської міської ради та відділу у справах дітей. 

Кожна дитина заслуговує на любов та підтримку. Не будьмо байдужими – подаруймо дітям свято Миколая. Деталі за посиланням: https://vk.com/mukolaja_dlja_surit».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів