Завтра, 18 грудня, святий Миколай мандруватиме Дитячими клубами Львова

17:35 18 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 18 грудня, з нагоди улюбленого свята дітвору чекає чимало сюрпризів.

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра святий Миколай завітає до Дитячих клубів міста. У повідомленні також конкретизують:

«18 грудня Дитячі клуби Шевченківського району запрошують усіх охочих на виставу «Капці для Святого Миколая». Свято відбудеться в ораторії церкви св. Оріоне  (вул. Лінкольна,12), початок – 13.00. 

На відвідувачів чекають виступи гуртківців, конкурси, розваги, змагання з настільного тенісу серед хлопців та дівчат, і, звичайно, призи та подарунки від св. Миколая. Керівник Дитячих клубів Шевченківського району Людмила Бондарчук розповіла також:

«Свято Миколая є улюбленим у наших дітей. До нього готуються всі, й дорослі, й малі. Адже справи милосердя може робити кожен по-різному. Одні дарують подарунки, інші добро і ласку, радість і посмішку.

На наше свято до дітей завітають ангели, медяники, яблучка, цукерочки, горішки. Маленьке янголятко приготує в подарунок  для святого отця Миколая теплі капці, а веселі чортики даремно будуть шукати нечемних дітей, бо в нас їх немає». 

18 грудня свято чекає й на гуртківців Залізничного району. В програмі – вистава «Зустрічаємо Святого Миколая», святкові виступи гуртківців, веселі ігри та розваги. Початок – о 15.00, місце проведення – клуб «Аеліта» (вул. С. Петлюри, 36). Керівник Дитячих клубів Залізничного району Леся Білецька зазначила також:

«Святий Миколай – покровитель дітей, який вже не одне столітня надихає вірити в чудо, допомагати іншим та виявляти милосердя. Наші вихованці залюбки писали листи Чудотворцю, і  згадували в них хороші справи, які вони зробили протягом року. Тож Миколай не пропустить і наше свято, завітає до дітей з подарунками та щирими побажаннями.

Своєю чергою, дітки потішать всіх присутніх своїми виступами. За гарною традицією, наприкінці свята, учасники  обмінюватимуться листівками, створеними власноруч».

У Галицький район Миколай завітає до дітей в клуб «Веселка» (вул. Огієнка, 18), 19  грудня о 15.00. Святкову вечірку в Личаківському районі організовують в клубі «Какаду» (вул. Коціловського, 16) 19 грудня, початок – о 17.00.

У клубі «Багато сердець» (вул. Вашингтона, 5а) 18 грудня о 16.00 свято чекає на наймолодших гуртківців. У Франківському районі захід «Святий Миколай здійснює дитячі мрії» відбудеться 18 грудня о 15.00 год. в клубі «Калинове намисто» (вул. В. Великого, 11). 

А наступного тижня, 24 грудня, в клубі «Кактус» відкриється експозиція дитячих ікон, створених під час школи іконопису Святого Миколая (вул. Ф. Ліста, 2)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів