Завтра римо-католики проведуть ходу вулицями Львова заради миру й припинення війни (програма)

11:24 4 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: diocese-lviv.org

Після урочистості відбудеться конгрегація.

Львівська архідієцезія Римсько-католицької Церкви в Україні оприлюднила запрошення вірянам взяти участь у «Процесії на честь Покровителя Львівської Архідієцезії бл. Якова Стрепи та Конгрегації Духовенства Львівської Архідієцезії, що поєднані з Архідієцезійним Днем Молоді», в якому мовиться:

«Процесія на честь Покровителя нашої Архідієцезії бл. Якова Стрепи, яка пройде вулицями Львова 5 вересня 2015 року, буде не лише виявом віри але й криком про мир, примирення та завершення війни. Ми хочемо, як і святий Яків віддати складну ситуацію у нашій державі Матері Божого Сина, тому під час процесії будемо відмовляти Розарій саме у тих намірах. Духовним провідником цьогорічних урочистостей буде єпископ Сосновецької дієцезії (Польща) владика Ґжеґож Кашак.

Втретє, за рекомендаціями Всечесних Отців, урочистості на честь блаженного Якова Стрепи, поєднані з Архідієцезійним Днем Молоді, котрий вписується у приготування до Світових Днів Молоді у 2016 р. Тим більше звертаємося з проханням заохочувати молодь до участі в Дні Молоді.

Після Урочистості відбудеться конгрегація, присутність на якій є обов’язковою, а відсутність повинна бути поясненою та виправданою. Дякуємо Священикам, Особам з чернечих Згромаджень та Вірним жовківського деканату за активну участь у приготуванні тих урочистостей та дар вівтаря.

Програма урочистості та конгрегації:

Санктуарій св. Антонія з Падуї (вулиця Личаківська, 49a)

9:00 – Богослужіння на честь бл. Якова Стрепи

9:45 – Процесія вулицями Львова до Катедри

Катедра (Площа Катедральна)

11:00 – Свята Меса – очолює і Слово Боже виголошує єпископ Сосновецької дієцезії владика Ґжеґож Кашак. Після Святої Меси вручення медалей бл. Якова Стрепи.

Брюховичі – Семінарія

13:30 – 14:00 – Обід

14:00 – Конгрегація

Дякуючи за кожну молитву та всіляке виявлене добро щиро запрошуємо на Процесію, Святу Месу та Конгрегацію. Щасти Боже!».

Це запрошення опублікували на сайті Львівської архідієцезії Римсько-католицької Церкви в Україні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів