Завтра о 12.00 на площі Ринок у Львові розпочнеться забава «Поливаний понеділок»

16:02 12 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vadorg.livejournal.com

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, усіх, хто будуть обливатися в інших куточках центральної частини міста, волонтери, громадські активісти та працівники правоохоронних органів скеровуватимуть на площу Ринок.

У прес-службі міської ради повідомили «Щоденному Львову»:

«Місто підтримує Великодні традиції та запрошує мешканців і гостей Львова 13 квітня на веселі забавляння й обливання «Поливаний понеділок». Дійство організовує управління внутрішньої політики Львівської міської ради, спільно з ЛКП «Львівводоканал», Холдингом емоцій «!Fest», Меркурій-Центром.

Офіційне відкриття заходу о 12.00 на площі Ринок. Активна зона для водних ігор та обливання, як і минулого року, буде облаштована на площі Ринок, перед входом до міської Ратуші.

Для цього будуть встановлені спеціальні системи, які подаватимуть воду, а також сушки для сушіння волосся. Окрім того, буде організовано ряд веселощів та водних забав.

Всім охочим взяти участь у фестивалі видаватимуть пляшки та кульки з водою. Водяні бої триватимуть з 12.00 до 18.00 просто неба.

Всіх тих, хто буде обливатися в інших частинах центральної частини міста, волонтери, громадські активісти та працівники правоохоронних органів будуть скеровувати на площу Ринок. Керівник управління внутрішньої політики Євген Бойко повідомив також:

«Наша мета – спільними зусиллями зробити обливаний понеділок організованим та веселим, щоб максимально підняти всім настрій. З попередніх років знаємо, що траплялися прикрі ситуації, коли традиційне святкування Обливаного понеділка переходило певні рамки, і гарна, весела українська традиція перетворювалась на банальне хуліганство. Тому цією акцією ми закликаємо тих, хто хоче в цей день обливатися, прийти на площу Ринок та дотримуючись культури обливатись досхочу», - 

А невдовзі в прес-службі міської ради повідомили також «Щоденному Львову»:

«13 квітня у Львові відбудеться «Поливаний понеділок». Святкові обливання пройдуть на площі Ринок, перед входом в міську раду.

Там облаштують спеціальні системи, які подаватимуть воду.  У холі міської ради працюватимуть прилади для сушіння.

Кожен, хто бажатиме взяти участь у забавах, може взяти із собою повітряні кульки, пляшки, водні пістолети чи будь-який інший реквізит, що допоможе зробити обливання цікавішим.

За дотриманням громадського порядку в межах ігрової зони слідкуватиме Муніципальна дружина Львова.  Обливання відбуватимуться з 12:00 до 18:00 просто неба.

Усіх, хто буде обливатися в інших куточках центральної частини міста, волонтери, громадські активісти та працівники правоохоронних органів скеровуватимуть на площу Ринок. Завершиться дійство святковою вечіркою у клубі «Ринок зброї. Під Арсеналом». 

На ній гратимуть «DJ A.K.Lion», SunnyBoy, Skyhook. Вхід вільний. Дрес-код: вишиванка або червоно-чорний одяг».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів